Toont alle 8 resultaten

 • Donic Bioclean tafeltennis VOC vrij 125 mlDonic Bioclean tafeltennis VOC vrij 125 ml

  Donic Bioclean tafeltennis VOC vrij 125 ml

  0 out of 5
  4.50

  De Donic Bioclean is VOC vrij en geschikt voor tafeltennisbats. Hiermee kunt u uw rubbers van uw tafeltennisbat schoon houden. Dit product heeft een inhoud van 125 ml.

 • Donic Outdoor Roller tafeltennistafel

  0 out of 5
  348.99

  Een budgetvriendelijke, weerbestendige hobby tafeltennistafel met compacte techniek. Door het 4 mm blad van melaminehars (alleen verkrijgbaar in blauw) met een metalen frame van 36 mm rondom het blad, kan de tafel binnen en buiten worden gebruikt. Eenvoudige bediening van het veiligheidsvergrendelingssysteem. Onderstel van 25 mm ronde buis (gepoedercoat), 125 mm dubbele wielen, allemaal zwenkbaar. Vast net & paal en opbergplaats voor ballen en bats. Afspeelpositie mogelijk

 • Donic Vario Clean lijm tafeltennis 90 mlDonic Vario Clean lijm tafeltennis 90 ml

  Donic Vario Clean lijm tafeltennis 90 ml

  0 out of 5
  14.90

  Donic Vario Clean lijm tafeltennis 90 ml voldoet aan de actuele ITTF richtlijnen. De tafeltennisrubber is hiermee eenvoudig op uw frame te lijmen. Zonder organische middelen (VOC) garandeert de op waterbasis ontwikkelde lijm een montage van uw tafeltennisrubber zonder gezondheid risico.

 • Donic Waldner Flex III tafeltennisschoen (wit-cyan-zwart)Donic Waldner Flex III tafeltennisschoen (wit-cyan-zwart)

  Donic Waldner Flex III tafeltennisschoen (wit-cyan-zwart)

  0 out of 5
  58.90

  De Donic Waldner Flex III is een high-Performance tafeltennisschoen van de hoogste kwaliteit. Een nogmaals verbeterde uitgave van de Waldner Flex.

 • Donic Ultra Power II tafeltennisschoen (rood-wit-blauw)

  Donic Ultra Power II tafeltennisschoen (rood-wit-blauw)

  0 out of 5
  44.90

  De Donic Ultra Power II is een modieuze en zeer comfortabele wedstrijd- tafeltennisschoen. Hierbij biedt de tafeltennisschoen een hoge flexibiliteit voor korte snelle bewegingen en extreem gripvolle natuur rubberen zool ondersteunen je spel bij alle acties. Het bovenwerk is gemaakt van elastisch KPU – mesh-materiaal, maatvast en ademend. De lichtgewicht PU-binnen- en Phylon-middenzool beschermen niet alleen uw gewrichten, maar zorgen ook voor het hoogste draagcomfort en de beste orthopedische dempingseigenschappen.

 • Donic Acuda S1 tafeltennisrubber

  0 out of 5
  41.31

  Wanneer men onder druk komt te staan biedt de Donic Acuda S1 tafeltennisrubber u genoeg mogelijkheden. De Donic Acuda S1 tafeltennisrubber is zeer dynamisch maar steeds met goede balcontrole. De Donic Acuda S1 tafeltennisrubber is geschikt voor agressieve offensieve tafeltennisspelers die kort bij tafel spelen en veel waarde hechten aan de eerste vaste bal.

 • Donic Acuda S2 tafeltennisrubber

  0 out of 5
  41.31

  De Donic Acuda S2 tafeltennisrubber is een snel tafeltennisrubber met een nieuw soort medium harde onderlaag met grote poriën, dit zorgt voor veel dynamiek en markante sound. De precieze bal terugmelding en de spelvreugde die men zal ondervinden bij dit tafeltennisrubber is zijn sterkte.

 • Donic Waldner Classic 25 Tafeltennistafel blauwDonic Waldner Classic 25 Tafeltennistafel blauw

  Donic Waldner Classic 25 Tafeltennistafel blauw

  0 out of 5
  799.95

  De Donic Waldner Classic 25 is een ITTF goedgekeurde wedstrijdtafel met 25 mm blad voor een perfecte stuit van de bal. De ITTF-goedgekeurde Waldner Classic 25 kan overal ter wereld worden gebruikt voor toernooien. Het is perfect voor diegenen die een speelervaring van wereldklasse willen combineren met betrouwbaarheid op lange termijn voor een uitstekende prijs. Het is ook een uitstekende keuze voor tafeltennisclubs en instellingen – het tweedelige ontwerp kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgerold en neemt weinig opslagruimte in beslag. Beide tafelhelften hebben een apart stabiel automatisch onderstel en een veiligheidsvergrendelingssysteem.