Toont alle 7 resultaten

 • BAT ( frame Andro INIZIO en rubbers FRIENDSHIP 729)

  0 out of 5
  39.95

  Andro tafeltennis frame Inizio All met Friendship 729 Super FX 1,8mm rood/zwart tafeltennisrubber.

  Frame:
  Het Andro Inizio All frame speciaal geselecteerde houtsoorten zorgen voor stabiele en gecontroleerde speeleigenschappen.
  Met de uit vijf lagen bestaande frameopbouw wat resulteert in een fantastische bal terugmelding en zich het tempo goed laat doseren. Het balgevoel is daardoor perfect en maakt het bat uitermate geschikt voor beginnende spelers. Prima prijs- kwaliteit verhouding.

  Rubbers:
  729 Super FX CS tafeltennisrubber . Typische China allround tafeltennis rubber speleigenschappen en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Dit tafeltennis batje wordt compleet geleverd, de rubbers zijn dus geplakt op het frame en afgewerkt met zijkantband. Alleen in holronde greep leverbaar.

 • Andro I-100 tafeltennisbat (good rubbers)

  0 out of 5
  65.95

  Dit tafeltennisbatje van Andro is een goedgekeurd tafeltennisbatje met andro rubber GOOD! 1,8 mm. Ook is dit tafeltennisbatje uitermate geschikt voor het aanleren van alle basistechnieken van tafeltennis   bij 2 stuks 5% korting

 • Andro I-200 tafeltennisbat GTT

  0 out of 5
  76.90

  Dit tafeltennisbatje is geschikt voor tafeltennisspelers die competitie willen spelen. Dit tafeltennisbatje heeft een tafeltennisrubber andro rubber GTT! 1,8 mm met goed gedoseerd TENSOR-effect. Dit verhoogt de funfactor en zorgt voor meer controle en spin.

 • Sponeta Passion tafeltennisbatje

  0 out of 5
  39.95

  Het Sponeta Passion tafeltennisbatje is gemaakt van hout, heeft rubber nopjes en is vervolgens bedekt met een 1,5 mm dikke sponslaag en heeft ook een ‘Taipan’ rubberlaag. Het Passion Tafeltennisbatje van Sponeta heeft de volgende technice gegevens.

  Controle: 70%

  Snelheid: 70%

  Spin: 50%

 • Sponeta Challenge tafeltennisbatjeSponeta Challenge tafeltennisbatje

  Sponeta Challenge tafeltennisbatje

  0 out of 5
  49.95

  Dit tafeltennisbatje heeft een concave grip waardoor deze goed in de hand ligt ook bij vochtige handen , ook heeft het tafeltennisbatje een spons zitten tussen het  rubber en het houten tafeltennisbat van 1,5 mm dikte. Dit tafeltenisbatje van Sponeta, is goedgekeurd door de ITTF.

  De Challenge tafeltennisbatje van Sponeta, is meer een tafeltennisbat voor de recratieve speler.

 • Tibhar Allround Classic met Tibhar Aurus – tafeltennisbat

  0 out of 5
  90.00

  Deze allround bat samengesteld uit de Tibhar Allround Classic frame en de Tibhar Aurus Soft en Sound rubbers.  Deze combinatie biedt optimale prestaties op alle niveaus. 

 • Tibhar Powergrip Red Edition tafeltennisbatTibhar Powergrip Red Edition tafeltennisbat

  Tibhar Powergrip Red Edition tafeltennisbat

  0 out of 5
  39.90

  De TIBHAR Powergrip Red Edition tafeltennisbat is ontwikkeld voor spin- en controlegerichte spelers met geavanceerde technieken. TIBHAR Powergrip Red Edition tafeltennisbat is de combinatie van een flexibel blad met hechtende ITTF-goedgekeurde rubbers. TIBHAR Powergrip Red Edition tafeltennisbat is de geschikte metgezel voor jouw ontwikkeling.