Toont alle 6 resultaten

 • Uitschuifbaar tafeltennisnetje Heemskerk Flex (zwart/rood)Uitschuifbaar tafeltennisnetje Heemskerk Flex (zwart/rood)

  Uitschuifbaar tafeltennisnetje Heemskerk Flex (zwart/rood)

  0 out of 5
  16.99

  Helemaal hot in Nederland en België – het uitschuifbaar tafeltennisnetje die je eenvoudig op een tafel kan klikken. Zo maak je in één handomdraai een tafeltennistafel van je keukentafel of tuintafel. Dit uitschuifbaar tafeltennisnetje voor thuisgebruik heeft een breedte tot wel 180 cm en is geschikt voor bijna iedere tafel.

  Scroll naar beneden voor meer informatie & specificaties of bestel direct het uitschuifbare tafeltennisnetje van Heemskerk bij Tafeltennis123.nl

 • Pro ReturnbrettPro Returnbrett

  Pro Returnbrett

  0 out of 5
  169.50

  Pro Returnbrett is uw trainingsmaatje “Pro Return”. De ideale trainingshulp voor tafeltennisspelers en trainers. Voor het verbeteren van de forehand en backhand topspin als ook service variaties. Je kunt in principe alleen trainen. – Door het vergroten / verkleinen van de invalshoek, kan de moeilijkheidsgraad veranderd worden. Snel en eenvoudig te monteren. Inclusief gebruiksaanwijzing

 • Joola TT-Buddy tafeltennisballen opvangnetJoola TT-Buddy tafeltennisballen opvangnet

  Joola TT-Buddy tafeltennisballen opvangnet

  0 out of 5
  54.90

  De Joola TT-Buddy tafeltennisballen opvangnet is te gebruiken bij de TT-Buddy robots en ideaal bij meerballen training. Het opvangnet is makkelijk te bevestigen aan de tafeltennis. Ook voor de service te oefenen is hij geschikt.

 • Tibhar Robo Pro Master tafeltennis RobotTibhar Robo Pro Master tafeltennis Robot

  Tibhar Robo Pro Master tafeltennis Robot

  0 out of 5
  1,599.00

  De Tafeltennisrobot  Tibhar Robo Pro Master  is voorzien van twee koppen en kan twee verschillende ballen tegelijkertijd spelen en geeft u de mogelijkheid om topspin en backspin korte en lange ballen te krijgen met tussenpozen, waardoor een realistisch speelgevoel kan worden gecreëerd. Het programma stelt u in staat om 30 verschillende oefeningen te spelen, maar ook elke situatie afzonderlijk te trainen die u wilt. Prima om u spel niveau snel te verbeteren. Met opvangnet.

 • Joola Shorty TafeltennisrobotJoola Shorty Tafeltennisrobot

  Joola Shorty Tafeltennisrobot

  0 out of 5
  589.50

  Het motto van de nieuwe tafeltennisrobot Joola Shorty is, zeer gemakkelijk gebruik bij multifunctionaliteit. De Joola Shorty tafeltennisrobot heeft variabele snelheden, 8 verschillende rotatiemogelijkheden, balbaan variaties en trainingsmogelijkheden. brengt een veelvoud aan tafeltennis trainings- en plaatsingsmogelijkheden. Inclusief afstandbediening, vangnet, grote balcontainer en kinderlijk eenvoudige op- en afbouw maken de Joola Shorty tafeltennisrobot snel tot een onmisbaar element in iedere tafeltennistraining.

 • Tibhar RoboPro GeniusTibhar RoboPro Genius

  Tibhar RoboPro Genius

  0 out of 5
  1,249.00

  Tibhar RoboPro Genius hoogwaardige, robuuste tafeltennis robot. De montage en het gebruik van deze robot zijn heel eenvoudig. Het uitklapbare ballen vangnet wordt aan de robot bevestigd, terwijl de robot eenvoudig in de passende positie achter de tafel geplaatst kan worden dankzij de wielen. Met de afstandsbediening kan de speler eenvoudig een grote verscheidenheid van verschillende functies programmeren. De Robo Pro Genius overtuigt door de rijkdom van zijn rotaties, die kan worden gerealiseerd. Naast de random-functie voor het serveren van korte en lange ballen, kunnen een complete set van oefeningen met tot 999 ballen per keer en 11 verschillende bal posities op de tafel worden geprogrammeerd.