Toont alle 15 resultaten

 • Stiga Allround Classic tafeltennisbatStiga Allround Classic tafeltennisbat

  Stiga Allround Classic tafeltennisbat

  0 out of 5
  49.90

  De klassieke STIGA-look en het controlegevoel maken dit het perfecte frame om je carrière mee te beginnen. De Stiga Allround Classic tafeltennisbat heeft een lichtgewicht 5-laags frame met geweldig gevoel en controle. Dit tafeltennisbatje van Stiga is geschikt voor zowel ervaren spelers als beginners.

 • Tibhar Allround Classic tafeltennisbatTibhar Allround Classic tafeltennisbat

  Tibhar Allround Classic tafeltennisbat

  0 out of 5
  32.90

  De Tibhar Allround Classic tafeltennisbat is ideaal voor allround spelers die de voorkeur geven aan veel balgevoel tijdens topspin met nauwkeurige balcontrole tijdens blok- en korte uitwisselingen. Licht allround blad van klassieke constructie en een uitzonderlijke balans tussen snelheid, controle en balgevoel dankzij de speciale plaatsing van de multiplexlagen en hun verlijming.

 • Stiga Arctic Wood tafeltennisbatStiga Arctic Wood tafeltennisbat

  Stiga Arctic Wood tafeltennisbat

  0 out of 5
  99.90

  Arctic Wood is wat je krijgt als je natuur en wetenschap combineert. Een tafeltennisframe geboren in de natuur en gemaakt door kennis en ervaring. Voor dit blad heeft Stiga een zeldzaam bleek buitenfineer gevonden dat alleen groeit in de koude en diepe bossen boven de poolcirkel. Dit, samen met de bekende VPS (Veneer Precision System) in de tweede laag, resulteert in een uniek lemmet met eigenschappen als geen ander.

 • Stiga Azalea Offensive tafeltennisbatStiga Azalea Offensive tafeltennisbat

  Stiga Azalea Offensive tafeltennisbat

  0 out of 5
  64.90

  De Stiga Azalea Offensive tafeltennisbat heeft een lichtgewicht offensief 5-laags blad met uitstekend gevoel en kracht. Ook heeft de Stiga Azalea Offensive tafeltennisbat een verhoogde hardheid in de tweede laag in vergelijking met de Azalea Allround. Dit tafeltennisbatje van Stiga biedt een Perfecte balans tussen snelheid, kracht en gevoel. De Stiga Azalea Offensive tafeltennisbat is beïnvloedt door de Japanse tafeltenniscultuur en ontwikkeld samen met Japanse vrouwelijke spelers.

 • Stiga Defensive Pro tafeltennisbatStiga Defensive Pro tafeltennisbat

  Stiga Defensive Pro tafeltennisbat

  0 out of 5
  69.90

  De Stiga Defensive Pro tafeltennisbat is ideaal voor de tegen aanvallende verdedigende speler met hoogwaardige karbonades en krachtige aanvallende slagen. Het heeft een grotere sweetspot in vergelijking met traditionele verdedigingsbladen dankzij de iets vergrote kop en twee koolstoflagen. De Stiga Defensive Pro tafeltennisbat heeft een 7-laags blad met offensieve eigenschappen en toch uitstekende controle. Dit tafeltennisbatje van Stiga is het perfecte wapen voor moderne helikopters die defensieve en offensieve slagen combineren.

 • Andro Inizio All Basic Line tafeltennisbatAndro Inizio All Basic Line tafeltennisbat

  Andro Inizio All Basic Line tafeltennisframe

  0 out of 5
  26.95

  De Andro Inizio All Basic Line tafeltennisbat maakt indruk met zijn ideale prijs-prestatieverhouding! De vijflagen fineerstructuur garandeert een goede bal feedback en veel controle. Het uitgebalanceerd frame biedt de basis voor een succesvolle techniekscholing en verdere ontwikkeling van alle slagtechnieken.

 • Dymax Zenturio OFF Een fantastisch offensief frame.

  0 out of 5
  59.95

  Dymax Zenturio OFF Is een fantastisch offensief frame. De buitenste lagen van het frame zijn van Hinoki hout. Het frame bevat ook 2 lagen koper en is hierdoor een stuk minder gevoelig voor vocht. In het handvat is een trillingsdemper ingebouwd. Prijs- kwaliteitsverhouding is ongeëvenaard. Snelheid: 94 Controle: 94 Hardheid: 89 Gewicht: ca. 85 gram

 • Dymax Zenturio OFF+ Een fantastisch off+frame.

  0 out of 5
  59.95

  Dymax Zenturio OFF+ Is een fantastisch off+frame. De buitenste lagen van het frame zijn van Hinoki hout. Het frame bevat ook 2 lagen koper en is hierdoor een stuk minder gevoelig voor vocht. In het handvat is een trillingsdemper ingebouwd.Prijs- kwaliteitsverhouding is ongeëvenaard. Snelheid: 98 Controle: 92 Hardheid: 92 Gewicht: ca 85 gram

 • Dymax Zenturio OFF- Tafeltennisframe

  0 out of 5
  59.95

  Wereldprimeur: Dymax Zenturio Kwalitatief hoogwaardig en innovatief tafeltennisframe. Het Dymax Zenturio frame verlegd de grenzen in snelheid en controle. Het gepatenteerde frame is voorzien van een uniek Anti-Schock systeem, dat in het handvat is weggewerkt. De trillingen van het frame worden geabsorbeerd. Hiervoor werd een speciaal materiaal ontwikkeld, dat in Duitsland wordt geproduceerd. In combinatie met de wereldwijd unieke koperen tussenlaag wordt het ideale trefvlak van het frame optimaal vergroot en de controle tot een onvergelijkbaar niveau verhoogd. Door het gebruik van de koperlaag kunnen topspinballen veel beter gecontroleerd worden en zijn veel doeltreffender.

 • Tibhar Fortino Pro (tafeltennis frame)Tibhar Fortino Pro (tafeltennis frame)

  Tibhar Fortino Pro (tafeltennis frame)

  0 out of 5
  149.90

  Het snelste frame uit de Tibhar Super Strong Serie. Door de samenstelling en een combinatie van carbon en dyneema heeft dit frame een extreem hoge stabiliteit. De trillingen worden tot een minimum gereduceerd en het trefvlak is zeer groot. Offensieve spelers die altijd het maximum uit hun frame willen halen hoeven niet bang te zijn voor de controle. Topspins kunnen veel dynamischer en met veel meer kracht uitgevoerd worden. Ook bij contra en blok is dit materiaal positief aanwezig.

 • Plaatshouder

  Andro Gauzy BL 5 All

  0 out of 5
  44.95

  Simon Gauzy, de nieuwe ambassadeur van het andro-merk, heeft zich bewezen als een uitstekende speler in het Europese toptafeltennis.

  De GAUZY Blade Line is samen met de nummer 1 ontwikkeld in Frankrijk en draagt zijn handtekening van de vorm van het handvat.

  GAUZY BL5 ALL.

  Controle, controle, controle: vijf lagen houtfineer die zorgvuldig zijn verwerkt in Zweden geven dit effectieve allround frame zijn onvergelijkbare balgevoel. Het tempo van aankomende ballen worden opgevangen door de fineerstructuur om zekere eigen slagen te vergemakkelijken en te controleren.

   

 • Donic Relevant Tafeltennis FrameDonic Relevant Tafeltennis Frame

  Donic Relevant Tafeltennis Frame

  0 out of 5
  65.90

  Voor aanvallende spelers en aanvallende allrounders.

  Zeer prettig om te spelen, snel, gecontroleerd en gevoelig.

  DONIC RELEVANT – Een hele nieuw frame uit China, het land van de wereldkampioenen. Desalniettemin brengt de fijn uitgebalanceerde RELEVANT aangename, niet-afleidende trillingen en een zeer goede balfeedback over. Een gemiddeld aanvallend frame voor een redelijke prijs.

 • Thibar allround tafeltennis bad frame

  0 out of 5
  24.95

  De Tibhar Allround tafeltennis frame is ideaal voor de beginnende allround spelers die de voorkeur geven aan veel controle en balgevoel. Licht allround frame met klassieke constructie.

  Veel gebruikt met de Friendship 729 rubbers.

 • Yasaka Sweden Extra tafeltennis bat frameYasaka Sweden Extra tafeltennis bat frame

  Yasaka Sweden Extra tafeltennis bat frame

  0 out of 5
  39.90

   

  Yasaka Sweden Extra tafeltennis bat frame.

  Yasaka Sweden Extra is al jaren een bestseller zowel in Europa als Azie. Veel spelers vertrouwen op dit frame vanwege zijn perfecte balans tussen snelheid en maximale controle. Met veel trots presenteert Yasaka nu het ‘Sweden’ Extra frame. Het frame heeft dezelfde eigenschappen maar het design is vernieuwd. Tevens zijn de buitenlagen vernist. Ook het Sweden Extra frame wordt in de Yasaka fabriek in Zweden geproduceerd. Allround type 5ply wood.

  voor meer details zie omschrijving.

 • Yasaka Sweden Classic Tafeltennis bad frameYasaka Sweden Classic Tafeltennis bad frame

  Yasaka Sweden Classic Tafeltennis bad frame

  0 out of 5
  41.00

  Yasaka Sweden Classic allround frame met 5 ply wood.

  Yasaka Sweden Extra is al jaren een bestseller zowel in Europa als Azie. Veel spelers vertrouwen op dit frame vanwege zijn perfecte balans tussen snelheid en maximale controle. Het Sweden Classic frame wordt in de Yasaka fabriek in Zweden geproduceerd.

  Handvat hol rond.

  allround frame met 5 ply wood.