1. Wanneer kan ik de bestelde artikelen verwachten?

Je bestelling wordt normaliter binnen 5 werkdagen (na ontvangst van je betaling) afgeleverd op het door jou gekozen afleveradres. Zodra je bestelling gereed is voor verzending, ontvang je van ons een e-mail met een Track & Trace link. Via deze link kun je de zending volgen. Wanneer een order artikelen bevat die niet voorradig zijn, zullen we de order eerst compleet maken, alvorens deze te versturen. Mocht je de reeds voorradige artikelen alvast willen ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via 073 623 0 888. Houd hierbij klant- en/of ordernummer bij de hand!

2. Wat gebeurt er als ik op het aflevermoment niet thuis ben?

Wanneer je niet thuis bent op het aflevermoment, proberen de bezorgers het pakket bij de buren af te leveren. Via een notificatie in je brievenbus zie je waar het pakket is afgeleverd. In enkele gevallen komt de chauffeur de volgende dag nogmaals langs voor een 2e poging. Als je dan afwezig bent, wordt het pakket bij het dichtstbijzijnde afhaallocatie afgeleverd, waar je deze op een later moment af kunt halen. Je kunt al deze informatie volgen via de Track & Trace link die we je sturen zodra je bestelling door ons is verzonden.

3. Hoe kan ik een artikel / bestelling retourneren?

Download hier je retourformulier. Dit retourformulier bevat een retourlabel (ongefrankeerd) Plak deze op de doos, frankeer de zending voldoende en geef het pakketje af bij een servicepunt van PostNL. Deze retourservice is voor rekening van de klant. Zoek hier naar Post NL servicepunten bij jou in de buurt.

4. Hoe kan ik een artikel omruilen?

Stuur het artikel dat je niet wilt houden naar ons retour en plaats een nieuwe bestelling in onze webshop van het juiste artikel, cq. de juiste maat. Wij zullen de retour verwerken conform bovenstaande procedure en zullen de nieuwe bestelling zo spoedig mogelijk bij u afleveren. Eventuele betalingen kunnen helaas niet met elkaar verrekend worden.

5. Ik ben mijn retourformulier kwijt, wat nu?

Valt het artikel nog binnen de retourtermijn, maar ben je het retourformulier kwijt? Download hier een nieuw retour formulier en geef de retourzending af bij een servicepunt van PostNL. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van u als klant. Ben je woonachtig in België? Dan kun je gebruik maken van retourneren via UPS!

Tafeltennis123.nl
RETOUR AFDELING
Erasmusstraat 15
5216 HM 's-Hertogenbosch

6. Ik heb een klacht over een artikel, hoe kan ik aanspraak maken?

Wanneer je denkt recht te hebben op garantie/vergoeding voor de door jou bestelde artikelen, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@tafeltennis123.nl o.v.v. klacht + ordernummer. Wij zoeken graag met je naar een passende oplossing.

7. Wat gebeurd er met mijn waardebon bij een retourzending?

Het bedrag dat je van ons terugkrijgt wordt teruggestort op je rekening of creditcard. Als je (deels) met een waardebon hebt betaald, maken wij een nieuwe waardeboncode voor je aan. Deze nieuwe code kan je terugvinden in je klantaccount. De code van de oorspronkelijke waardebon is niet langer geldig.

Heb je een andere vraag? Geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag met een oplossing!

Volg ons op Facebook